Kasurila Bike Park

Bike park on rakennettu yhteistyössä aktiivisten talkoilijoiden ja rinneyhtiön kanssa. Toiminta alkoi muutama vuosi sitten harrastajien halusta saada Bike park lähiseudulle.

Talkooporukan touhuja voi seurata Instagramissa @Kasurilatrailbuilders. Myös Kasurilan omilta Instagram-sivuilta löytyy kesällä ajankohtaista tietoa bike parkin toiminnasta.

Jos reittien rakennus kiinnostaa ja haluat mukaan talkooporukkaan, otathan rohkeasti yhteyttä vaikka talkooporukan Instagramissa!

Sähköpyöräilijät ovat tervetulleita Kasurila Bike Parkiin! Zone-maksulla pääset nauttimaan bike parkista silloinkin kun hissit eivät pyöri. Reitit kunnostetaan hissipäiviä varten, joten aukioloaikojen ulkopuolella ota ensimmäiset laskut varovasti ja tarkkaile reitin kuntoa. Alueella liikkuu myös muita ulkoilijoita, joten otathan muut liikkujat huomioon ja noudatat varovaisuutta ajaessasi hissin aukioloaikojen ulkopuolella.

Maksuohjeet: Maksa maksu tilisiirtona alla olevien tietojen mukaisesti. Päivämaksu on voimassa vain maksupäivänä. Tositteeksi kelpaa tilisiirtotapahtuma puhelimella ja tosite on esitettävä pyydettäessä.

Zone-hinnasto
Päivämaksu10 €
Kausimaksu100 €

Maksutiedot

Tilinumero: FI91 4786 1020 0031 66

Saaja: Huippupaikat Oy Kasurilan hiihtokeskus

Viite: 2228

Bike park -ohjausta Kasurilassa on tarjolla räätälöidysti ja tarpeen mukaan. Kasurilaan ollaan rakentamassa monipuolista harjoittelualuetta mattohissille, joka valmistuu kesällä 2024. Ohjaus on ensikertalaiselle turvallinen ja innostava tapa aloittaa harrastus. Teemme yksilö- ja ryhmäohjausta kaiken tasoisille ja ikäisille ja ohjaus räätälöidään asiakkaan taitotason mukaan. Myös kokeneemmille kuskeille on tarjolla ajotekniikkavalmennusta. Kaikki ohjaajat ovat koulutettuja FMBIA bike park -ohjaajia.

Ohjauksia järjestetään tilauksesta, joten olethan rohkeasti yhteydessä meihin!

Tiedustelut:
Aleksi Valtonen, puh. 044 496 0336, allu@tahkomountain.fi